Αιολικά Πάρκα 3MW

Μία σημαντική μορφή επένδυσης είναι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της εγκατάστασης ενός Αιολικού Πάρκου ισχύος 3MW.        

Περιγραφή

Σύμφωνα με τον νόμο του 2016 ( Ν.4414/2016 , 09-08-2016) στο Άρθρο 4 (Τεύχος Ά 149/09.08.2016 σελ. 8279) η Τιμή Αναφοράς για Αιολική Ενέργεια καθορίζεται 98€/MWh.

Σύμφωνα με την ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ) οι Αιολικοί Σταθμοί με ισχύς έργου < 3MW ή τρεις μονάδες παραγωγής έχουν εγγυημένες Τιμές χωρίς υποχρέωση άμεσης συμμετοχής στην αγορά.

Τα Αιολικά Πάρκα συνδέονται με το Δίκτυο της ΔΕΗ με σκοπό την πώληση της παραγόμενης ενέργειας. Το ρεύμα πωλείται στην ΔΕΗ και η διάρκεια της επένδυσης είναι 20έτη.

Ενεργειακά δεδομένα (Αιολικά πάρκα 3MW)

service image
service image

Εξατομικευμένες λύσεις στο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγων Ενέργειας

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών σε όλο το φάσμα των ΑΠΕ, αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα κάθε στάδιο του έργου απο το σχεδιασμό και την υλοποίηση μέχρι και τις απαραίτητες γνωμοδοτήσεις και μελέτες προς τον ΔΕΔΔΗΕ – ΑΔΜΗΕ.

note icon
Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα! Μπορείτε ωστόσο, να μας καλέσετε και στο τηλέφωνο: 2413023757

    Ζητήστε προσφορά!

    Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας, ο διαρκής έλεγχος των φάσεων υλοποίησης των έργων, μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

    EmailΤηλΚαι οι δύο