Φωτοβοταϊκά Πάρκα

Αδειοδότηση και κατασκευή φωτοβολταικών πάρκων ισχύος από 500kw εως 1.000kw σε υποσταθμό υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ) και το δίκτυο μέσης τάσης (ΔΕΔΔΗΕ)

Περιγραφή

Η εταιρία μας θα σας  εξασφαλίσει  την κατάθεση ολοκληρωμένων φακέλων με τις απαραίτητες γνωμοδοτήσεις και μελέτες προς τον ΔΕΔΔΗΕ – ΑΔΜΗΕ.
Θα προετοιμάσουμε και καταθέσουμε τον φάκελο αίτησης για προσφορά σύνδεσης με υποσταθμο στον ΑΔΜΗΕ – ΔΕΔΔΗΕ ώστε να επωφελείται ο επενδυτής με την επίτευξη πολύ χαμηλής τιμής όρων σύνδεσης ανα έργο, σε σύγκριση με τους αντίστοιχους παρόμοιων έργων,  λόγω της  κοινής γραμμής  διασύνδεσης  σε ένα  Υ/Σ. Από την αδειοδότηση έργων  συγκεντρωμένων σε μία μικρή περιοχή (και όχι για παράδειγμα σε διαφορετικούς νομούς ή/και περιφέρειες), ο επενδυτής θα έχει καλύτερο έλεγχο αλλά και πολύ μικρότερο διαχειριστικό κόστος κατά την λειτουργία των έργων (με μειωμένα κόστη συντήρησης, ασφάλειας και λογιστικής υποστήριξης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη απόδοση επενεδεδημένου κεφαλαίου.

Η μέση ετήσια παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια του Φωτοβολταικού Πάρκου ισχύος

Ηλιοφάνεια στην Ελλάδα
service image

Περιγραφή Εργασιών

1η Φάση Εκτέλεσης

2η Φάση Εκτέλεσης

Επίσης Συγρόνως
Θα καταθέσουμε κοινό αίτημα συνυπογεγραμμένο από τους ιδιοκτήτες όλων των πάρκων για αίτηση Προσφοράς Σύνδεσης με (Μ/Τ) στον ΔΕΔΔΗΕ και με Υποσταθμό(Υ/Τ) στον ΑΔΜΗΕ.

Εξατομικευμένες λύσεις στο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγων Ενέργειας

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών σε όλο το φάσμα των ΑΠΕ, αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα κάθε στάδιο του έργου απο το σχεδιασμό και την υλοποίηση μέχρι και τις απαραίτητες γνωμοδοτήσεις και μελέτες προς τον ΔΕΔΔΗΕ – ΑΔΜΗΕ.

note icon
Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα! Μπορείτε ωστόσο, να μας καλέσετε και στο τηλέφωνο: 2413023757

    Ζητήστε προσφορά!

    Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας, ο διαρκής έλεγχος των φάσεων υλοποίησης των έργων, μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

    EmailΤηλΚαι οι δύο